Palvelun käyttöohjeet

Turvapuhelu Palvelun käyttöönottaminen

 1. Luo tili oma.turvapuhelu.fi rekisteröitymissivulla
 2. Laadi/Luo uusi soittokalenteri (Soiton sisällön vaihtuessa, toista tapahtuma)
  1. Valitse kenelle soitetaan
  2. Kenelle ilmoitetaan jos läheisesi ei vastaa
  3. Soittotapahtuman sisältö
  4. Soittotapahtumien aikataulutus
 3. Aktivoi Soittokalenteri

Yksityiskohtaiset ohjeet yllä oleviin kohtiin saat, kun klikkaat alla olevia palkkeja. 

Palvelun käyttöönottamisen vaiheet

Olemassa olevan soittokalenterin käyttäminen

Palvelun vakioäänitteet ja äänen käsittely

Usein kysytyt kysymykset - UKK

Tähän osioon päivitetään asiakkailta tulleita yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Kysymyksiä voit esittää esim. sähköpostilla asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@turvapuhelu.fi.

 • Saavatko palvelua käyttää muutkin kuin ikäihmiset? Minulla on eka- ja tokaluokkalaiset, joille soitan töistä joka kouluaamu sillä hetkellä, kun pitää lähteä kouluun. Työni luonteen vuoksi soittaminen ei aina ole helppoa. Heille aikakäsite ei ole vielä tarpeeksi tuttu ja leikkiessä aika kuluu niin, etteivät huomaisi aina lähteä kouluun oikealla hetkellä.
  • Tottahan toki palvelua voi käyttää kenelle tahansa. Vaikka itsensä muistuttamiseen.  : )
 • Jos aloitan maksuttoman testikäytön, jatkuuko se maksullisena automaattisesti, kun testikäyttö on päättynyt?
  • Kun testikäyttö päättyy, palvelu päättyy siihen eikä jatku automaattisesti. Voit tietysti jatkaa palvelua testikäytön jälkeen maksullisena, jos haluat, mutta testikäyttö ei sido sinua mihinkään eikä jatku automaattisesti. Rohkeasti vain hakemaan testiasiakkuutta, ei ole pelkoa, että "unohtaisit" perua asiakkuuden ja asiakkuus jatkuisi maksullisena vasten tahtoasi.
 • Miten testiasiakkaaksi pääsee?
  • Testiasiakkaaksi haetaan sivulla olevan linkin "Hae mukaan testiryhmään" kautta. Täytä pyydetyt yhteystiedot ja kerro lyhyt perustelu, miksi sinun tai läheisesi olisi hyvä päästä mukaan testiryhmään. Valitsemme testiryhmään erilaisia ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Testiryhmäläisiltä toivomme vastineeksi ainoastaan runsasta palautetta. Mitä enemmän ja "huonompaa" sitä parempi, sillä niin pystymme kehittämään palvelua edelleen.

""